Cautare

2575 de rezultate pentru "dobrogea grup" (2.91 secunde)
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
De asemenea, ordinul prevede ca societatile-mama ale grupului de firme vor fi scutite din 2006 de obligatia de a intocmi situatii financiare anuale consolidate, daca firmele din grup nu depasesc impreuna, la data bilantului, valorile-limita pentru cel putin doi dintre urmatorii indicatori, respectiv active, cifra de afaceri si numarul de salariati.
Exemplele la tot pasul demonstreaza ca nu este suficient ca un grup profesional sa fie format din personalitati puternice, competente si cu experienta.
Desi ar putea beneficia de finantari SAPARD, nici macar un grup de producatori din Oltenia nu si-a manifestat dorinta de a primi un astfel de sprijin financiar.
Un grup de 33 de persoane din mai multe judete ale tarii a pagubit cu milioane de lei si peste 100.000 de euro aproape toate sucursalele de banci galatene, inselaciunea fiind posibila cu ajutorul mai multor societati care au asigurat aparenta de legalitate pana cand escrocii au pus mana pe bani.
Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii companiei, inca de la inceput s-a mers pe ideea de a crea un grup tanar, de prieteni, deoarece "un grup unitar face mai mult decat 30 de persoane care lucreaza fiecare pentru el".
Sefia vechiului operator de apa a fost obtinuta ieri de fostul sef de exploatare din cadrul Apa Grup, Stelian Dumitrescu, in baza celor patru voturi din sapte valabil exprimate ale membrilor Adunarii Generale a Actionarilor (AGA).
Comisia de negociere pentru Proiectul "Realizare grup energetic nou de 500 de megawati la Termocentrala Rovinari" ... Punerea in functiune a noului grup energetic de minimum 500 MW este estimata la sfarsitul anului 2015.
Comisia de negociere pentru Proiectul "Realizare grup energetic nou de 500 de megawati la Termocentrala Rovinari" ... Punerea in functiune a noului grup energetic de minimum 500 MW este estimata la sfarsitul anului 2015.
Cat de dificile vor fi pentru angajatii din Grup lunile urmatoare? ... Sunt convinsa ca toamna aceasta va insemna validarea muncii oamenilor de exceptie care lucreaza in Grup. ... -Politica de continut a companiilor din Grup a fost intotdeauna responsabilitatea echipei de management a acestora.
Scandal la Steaua Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este deranjat de greseala comisa de portarul Ciprian Tatarusanu in meciul cu Twente, ci de atitudinea lui din cadrul echipei, precizand ca se gandeste sa gaseasca un motiv ca LPF sa-l suspende din activitatea sportiva pentru ca "distruge un grup".
JAZZAPPELLA - My Butterfly Este singurul grup vocal de jazz din Romania care canta a cappella, fara acompaniament instrumental.
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Adepta a unei diete sanatoase, in special pentru cei mici, eurodeputata Daciana Sarbu a solicitat, prin intermediul Asociatiei Scoala pentru Sanatate, a carei membru fondator este, crearea unui Grup de Lucru privind Alimentatia in Gradinite, pentru imbunatatirea rapida a calitatii hranei oferite prescolarilor, constituit din reprezentanti ai guvernului si ai societatii civile.
Primul grup a trebuit sa-si dubleze frecventa relatiilor sexuale, in timp ce al doilea grup nu si-a modificat ritmul obisnuit.
primul grup cu tratament normal, fara jocul pe Ipad, si al doilea grup care a fost obligat sa exerseze acest joc in mod constant, timp de patru saptamani.
Primul grup a trebuit sa citeasca documentele Centrului pentru Controlul Bolilor si Preventie (CDC) care precizeaza ca vaccinul ROR este eficient, fara riscuri penru copil, ca autismul nu are nici o legatura demonstrata stiintific cu vaccinul anti-rujeola.
Un loc special in acest peisaj il ocupa un grup poreclit The Aviary (aproximativ pasaretul), intrucat componentii sai, in anumite situatii, adoptasera nume de cod cum ar fi:
Cafeaua previne diabetul de tip 2 Un studiu realizat de catre un grup de cercetatori din Canada arata ca un consum moderat de cafea (adica o cana, maximum doua pe zi) este absolut inofensiv in orice etapa a ciclului reproductiv, inclusiv sarcina sau alaptare.
google-analytics.com